Etter mange prøve-feile-metoder....


....fikk jeg nå til å dele filmen her å bloggen. Jeg måtte ta ned formatet veldig mye, så bildekvaliteten er elendig. Fortsetter å prøve med You Tube.... 







 

Kommentarer

  1. Så bra at du fikk det endelig til!!!! Bra jobba med filmen, Elin. Både lyder og bilder passer sammen og forteller en sammengengende historie.

    SvarSlett
  2. Syns ikkje bileta dine har elendig kvalitet i denne filmen. Ser tydeleg kva motiva er i kvart bilete.
    Syns lydbiletet ditt har mjuke og fine overgangar. Heile lydbilete gjev eit godt bilete av kva ein vanleg dag for deg er.

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, da dropper jeg YouTube ;)

      Slett
  3. Kjempebra jobba, Elin! Du har strukturert bilder og lyd veldig godt, sånn at du får fortalt historien fra den første ideen din, men på en veldig ryddig og tydelig måte! Lyd og bilde flyter godt over i hverandre i de ulike delene og alle lydene står godt til bildene. Å ta oss med hjemom imellom var et godt grep for å vise at du bytter aktivitet. Synes også at du har gode bilder som gir oss et helhetsinntrykk, f.eks. at du har tatt med kaffepausen fra korøvingen.
    Du må gjerne prøve videre på YouTube, men som Jon Atle har kommentert, så er kvaliteten god nok her! Du vil få muligheten til å levere uten å gå via YouTube til eksamen, så i stedet for å frustreres over dette foreslår jeg at du klapper deg selv på skulderen for vel utført arbeid :)

    SvarSlett
  4. For en flott og stemningsfull video! Ser du har møtt på en del utfordringer i prosessen, håper likevel du er fornøyd med resultatet.

    SvarSlett
  5. Flott video som du skal være stolt over.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar