Something that is normal....

 ....and make it seem shocking. Bakgrunnsbildet er mitt eget, tatt i Dolomittene for et par år siden. Barnet fant jeg på Pixabay. Her har jeg testet en annen måte å klippe ut motiv med viskelær og sette inn i ny bakgrunn i Gimp.  Barnet satt egentlig på et teppe, og jeg var litt i tvil om jeg kanskje burde ha dette med. Mulig det hadde sett litt mer naturlig ut da.


Tittel:  "My world?"

Kommentarer

  1. Du har svart godt på oppgaven og formidler tydelig de fire stemingene/budskapene gjennom bildene dine.
    Ut fra titlene, leser jeg meg frem til hvilken oppgave du har valgt, men jeg vil gjerne at du skriver at du har valgt 1-7-oppgaven, samt hvilken vanskelighetsgrad du har valgt. Da blir det mulig for meg å se om du har svart på kravene i oppgaven.
    Beskrivelsene av redigeringen er korte, men det er akkurat nok til at vi skjønner hvordan du har gått frem.
    Når det gjelder naturligheten i dette bildet, er "problemet" at han ikke kaster skygge. Det kan du løse ved å legge et gjennomsiktig lag mellom disse to lagene, hvor du tegner inn litt skygge. Da blir han mindre "svevende" over bakken.
    Det ser også ut som om du har flyttet på bakgrunnsbildet eller noe, for du har fått en hvis kant øverst. Den kan du enkelt fjerne med å beskjære bildet (crop tool).

    SvarSlett

Legg inn en kommentar